ponedeljek, september 18, 2006

Publikacije.net

Slovenskemu spletnemu prostoru se obeta portal za objavljanje daljših tekstov: avtorskih sestavkov (člankov, esejev...), prispevkov v javni lasti ali drugače v odprti dostop sproščenih tekstov. Z delom naj bi pričel s 1. oktobrom na naslovu Publikacije. net, že danes pa si lahko ogledate njegovo delovno verzijo in se tudi seznanite s pogoji uporabe. Mogoče si je predstavljati številne koristne rabe takega portala; končni rezultat pa bodo brez dvoma oblikovali uporabniki. Upam, da bodo avtorji kmalu na vzporednem spletu odprli tudi tematski blog, kjer se bodo lahko kresala mnenja aktivnih in pasivnih uporabnikov.

2 komentarja:

  1. Anonimni6:51 dop.

    Najlepsa hvala za ta prijazen post - se sam ne bi mogel lepse predstaviti nasega portala! Trenutno odpravljamo se zadnje hrosce pri implementaciji oglasevalskega sistema in mocno upam, da portal tekom prihajajocega tedna zazivi v svoji polni obliki!

    Najlepsa hvala za podporo in prijetne misli!

    Matevz

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimni7:11 dop.

    Sicer pa... se strinjam da bo blog prijetna in nekaksna bolj osebna dopolnitev nasemu portalu in obljubljam da ga lahko pricakujemo v nekaj mesecih.

    Lp, Matevz

    OdgovoriIzbriši