ponedeljek, september 18, 2006

Publikacije.net

Slovenskemu spletnemu prostoru se obeta portal za objavljanje daljših tekstov: avtorskih sestavkov (člankov, esejev...), prispevkov v javni lasti ali drugače v odprti dostop sproščenih tekstov. Z delom naj bi pričel s 1. oktobrom na naslovu Publikacije. net, že danes pa si lahko ogledate njegovo delovno verzijo in se tudi seznanite s pogoji uporabe. Mogoče si je predstavljati številne koristne rabe takega portala; končni rezultat pa bodo brez dvoma oblikovali uporabniki. Upam, da bodo avtorji kmalu na vzporednem spletu odprli tudi tematski blog, kjer se bodo lahko kresala mnenja aktivnih in pasivnih uporabnikov.

2 komentarja:

 1. Najlepsa hvala za ta prijazen post - se sam ne bi mogel lepse predstaviti nasega portala! Trenutno odpravljamo se zadnje hrosce pri implementaciji oglasevalskega sistema in mocno upam, da portal tekom prihajajocega tedna zazivi v svoji polni obliki!

  Najlepsa hvala za podporo in prijetne misli!

  Matevz

  OdgovoriIzbriši
 2. Sicer pa... se strinjam da bo blog prijetna in nekaksna bolj osebna dopolnitev nasemu portalu in obljubljam da ga lahko pricakujemo v nekaj mesecih.

  Lp, Matevz

  OdgovoriIzbriši