ponedeljek, januar 19, 2009

Slovenski portal za podporo poslovanja

Podjetniki najbrž že v veliki meri poznajo portal FindInfo. Če preberemo predstavitev: “Portal FinD-INFO je finančni, računovodski, davčni in pravni portal z enotno razvrstitvijo posameznih vrst vsebin. Uporabnikom omogoča enostavno iskanje odgovorov na finančna, računovodska in davčna vprašanja s povezavami na veljavne pravne podlage.”

Portal med drugim npr. ponuja orodja za izračun plač, avtorskih honorarjev in izračun obresti, davčne izračune, pregled računovodskih standardov; skratka kazalo vsebuje preko trideset različnih vsebin, med drugim tudi dostop do zaledja bogatega nabora pravnih informacij, ki ga sicer pripravlja za spletno uporabo zelo uveljavljena spletena hiša Ius Software z znanim portalom pravnega informacijskega sistema Ius Info.

Za uporabo portala se morate na servis naročiti, pri čemer manjše potrebe pokrivate že s pavšalom,  za večje angažiranje orodij na portalu pa velja plačilo obsega uporabe. Če se želite seznaniti z možnostmi portala lahko prodobite tudi možnost brezplačne poskusne uporabe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar