četrtek, november 23, 2006

Predavanje v CTK

Kot sem že najavil, bom imel danes ob 19.30 v CTK v Ljubljani predavanje na temo "Uporaba spletnih dnevnikov (blogov) pri (po)uče(va)nju". V pomoč lahko ponudim .pdf zapis aplikacije predavanja na svoji spletni strani. (Se opravičujem za navzkrižno objavljanje v obeh blogih LiLoLe in MIKROBioLOG, predpostavljam namreč, da se srečujem z dvema vsaj deloma različnima naboroma bralcev).

4 komentarji:

  1. Članom siblogs blogosfere, ki ste bili na predavanju hvala za enkratno atmosfero in zelo poglobljeno razpravo. Bili ste enkratni. Franc

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimni1:03 pop.

    Po pdf sodec je moralo biti predavanje res dobro, poucno in zanimivo. Ker sem se tudi sama precej poglobila v "edublogosfero" (raba blogov pri pouku angleščine, bloganje v luci vzgoje za medije), mi je bilo zelo zal, da se ga nisem mogla udeleziti. Upam, da se kdaj v prihodnje srecava.

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimni8:26 pop.

    Pozdravljeni,

    govorili smo o primerih iz prakse - zlasti kar se tiče preverjanja znanja in ste omenili, da poznate nekaj dobrih zgledov. Zelo bi Vam hvaležna, če bi bili tako prijazni in mi pokazali pot do njih.
    lp
    Tatjana

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimni9:05 pop.

    Spoštovani!

    Na spodnjem naslovu najdete posnetek predavanja.

    Še enkrat čestitke za izredno dobro izpeljano podajanje snovi in upam, da nas boste še kdaj počastili s svojim predavanjem.

    OdgovoriIzbriši